Registreringen för Digital Course Academy är stängd.
skriv upp dig på väntelistan

FUNDERAR DU PÅ ATT REGISTRERA DIG FÖR  AMY PORTERFIELDS DIGITAL COURSE ACADEMY?

FÖR DIG SOM VILL SATSA PÅ DIN BUSINESS ONLINE!

Mitt bonuspaket är det perfekta valet för dig som vill bygga ditt personliga varumärke och skapa en skalbar produkt för att ge dig mer frihet i din business och ditt liv!

registreringen för DCA är just nu stängd, skriv upp dig på väntelistan här!
Jag upptäckte Amy Porterfield för ungefär tre år sedan och sedan jag genomgick hennes program och lärde av henne om onlinekurser har min business förändras dramatiskt!
Men jag vet också att det krävs mer än en affärsmodell för att lyckas – det krävs en aktiv och medveten närvaro i sociala medier och därför erbjuder jag dig mitt hemliga vapen som bonus till DCA – mitt onlineprogram Social Brand Lab!
Social Brand Lab är onlinekursen jag hade önskat fanns när jag drog igång min business online. Ett steg-för-steg system som lär dig hur du bygger, värderar och behåller din publik i sociala medier. Missa inte den här chansen att få två program till priset av ett!

LÅT MIG BERÄTTA...

GÅ MED I DIGITAL COURSE ACADEMY OCH FÅ MITT SIGNATURPROGRAM OM PERSONLIGT VARUMÄRKE - SOCIAL BRAND LAB

För att kunna sälja måste du ha ett personligt varumärke för din publik att knyta an till, därför får du hela min utbildning Social Brand Lab (värde 6 995 kr+moms) som komplement till Digital Course Academy. Så att du kan bygga ett personligt varumärke och sälja din onlinekurs.

MODUL 1

FORMULERA DITT VARFÖR & HITTA DIN NISCH

För att du ska kunna leverera ett tydligt budskap genom dina sociala kanaler behöver du ha koll på de här två: ditt varför och din nisch. Därför är det i den här änden vi börjar hela utbildningen.

MODUL 2

HUR DU SKAPAR EN STRATEGI

För att du ska kunna leverera ett tydligt budskap genom dina sociala kanaler behöver du ha koll på de här två: ditt varför och din nisch. Därför är det i den här änden vi börjar hela utbildningen.

MODUL 3

RELATIONSBYGGANDE

Ledtråden finns i orden: sociala medier. En plats på Internet där vi ska vara sociala. Genom att faktiskt vara social skapar du relationer och i den här modulen berättar jag hur du gör det! För det är ju så här, att i slutänden är dina relationer det bästa kapital du kan ha.

MODUL 4

INNEHÅLL & MARKNADSFÖRING

Här står det innehåll du skapar i fokus! Vi går bland annat genom innehållstyper, vad som passar när och var och hur du ska marknadsföra det för att nå ut.

MODUL 5

KONVERTERING

Nu kommer vi till delen som visar dig hur du ska göra för att få dina följare att konvertera, alltså köpa av dig. För om du ska kunna leva (helt eller delvis) på dina sociala medier är det ju det som krävs: inkomster!

BONUS – PRIVAT FB-GRUPP

LIVESÄNDNINGAR UNDER 12 VECKOR

I denna privata Facebookgrupp för dig som går både Digital Course Academy och Social Brand Lab kommer jag att sända live varje vecka i 12 veckor och svara på frågor och stötta dig i vägen framåt!

Håll kontakten!
”Yrke: Influencer”

Sveriges första renodlade bok om mediabranschens mest hypade yrke är här!

» Yrke: InfluencerBeställ min bok ”Yrke: Influencer” här!

Tips från Influencercoachen

Vad är en influencer egentligen? Hur blir man en och hur tjänar man pengar? Det är några av sakerna som jag pratar om i min YouTube-serie.

» Se alla avsnitt av “Tips från Influencercoachen” här

FÖLJ MIG I SOCIALA MEDIER