Hallå där framtida kurskapare!

Vill du tjäna pengar genom att göra det du älskar?

Med Digital Course Academy kommer du att lära dig ALLT om att skapa och lansera en lönsam digital kurs av min idol och mentor Amy Porterfield!

(Och med min bonus kommer du få mitt stöd längs vägen!)

HALLÅ DÄR FRAMTIDA KURSSKAPARE!

Vill du tjäna pengar genom att göra det du älskar?

Med Digital Course Academy kommer du att lära dig ALLT om att skapa och lansera en lönsam digital kurs av min idol och mentor Amy Porterfield!!

(Och med min bonus kommer du få mitt stöd längs vägen!)

Redo att förändra ditt liv?

JAG ÄR MED - SIGN ME UP OCH GE MIG BONUSEN!
VARFÖR EN ONLINEKURS?

DU är en expert. Även om det inte känns så. ⁠Känner du dig träffad?

Ja, DU, jag tittar på dig.

Samtidigt som du inte riktigt känner dig som en expert så fylls din inkorg med DM och mail med ungefär samma frågor och du sitter och svarar på samma sak om och om igen. Känner du kanske att det vore rackarns smidigt att bara kunna hjälpa alla samtidigt?⁠ Ändå känner du ”inte kan väl jag” om en onlinekurs?

Att vara expert handlar inte om att ha en akademisk examen eller kunna precis ALLT om ett ämne. ⁠⠀

Det handlar om att ÄGA den expertisen och den kunskapen du har där du är idag. Här och nu. 

⁠För om du gör det så kommer du att attrahera DIN publik, de som behöver just dig, din kunskap och din personlighet.⁠

 

2020 har varit annorlunda, minst sagt, och många företagare vill digitalisera mer av sin business och skapa fler inkomstströmmar.

Onlinekurser boomar och du VILL vara med på tåget. 

Med en onlinekurs kan du paketera din kunskap och skapa en tillgång EN GÅNG – som sedan kan dra in pengar för dig året om. 

Det här är affärsmodellen som helt förändrade mitt liv och tillät mig hjälpa fler samtidigt. Låt den göra det för dig med.

Din superkraft – att DU är DU!

Världen behöver din unika kunskap, din personlighet och din erfarenhet!

Vad är det bästa sättet att lära sig bygga en digital kurs samt lansera och sälja den med integritet och självförtroende?

TILLÅT MIG PRESENTERA
Jag upptäckte Amy Porterfield för ungefär fyra år sedan och sedan jag genomgick hennes program och lärde av henne om onlinekurser har min business förändras dramatiskt!
Låt mig berätta för dig hur det gick till:
För sex år sedan nu, 2014, grundade jag vad som skulle bli Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers. Det gjorde jag med visionen att skapa en plats där bloggare och influencers kunde byta erfarenheter, prata om sitt jobb och inte känna sig så ensamma i det här nya yrket som hade börjat formas.
Nätverket blev en succé men efter ett gäng år, två konferenser, nästan 100 poddavsnitt, ett tiotal workations och otaliga inlägg i vår Facebookgrupp fick jag fortfarande samma frågor i mina inboxar nästan varje dag.
”Hur får jag fler följare?”
”Hur tar jag betalt för samarbeten?”
“Hur får jag mina kanaler att växa?”
 
2017 fick jag den fantastiska frågan om jag ville skriva en bok. ”EH, JA!” var väl mitt ungefärliga svar. Resultatet blev ”Yrke: Influencer” som kom ut i början på 2018, en av mitt livs största händelser. Jag hade skrivit en egen bok!

Men frågorna fortsatte komma. Och många ville ha hjälp av mig personligen. Så jag la tid på personlig coaching och skrev massor med mail med tips och kände att jag blev både frustrerad och utmattad av att inte kunna hjälpa alla och att jag upprepade mig som en trasig skiva! Jag tänkte ofta att ”det måste finnas ett bättre sätt!”

Sedan började jag lyssna på Amys podcast, ”Online Marketing Made Easy” och fastnade direkt vid hennes peppiga personlighet, hennes tydliga coachingstil och hennes konkreta strategier. Det tog ett tag för min idé att landa och marinera klart i mitt huvud men när Amy lanserade sitt nya program Digital Course Academy i början av förra året var jag redo – jag skulle ta all min kunskap, kombinera den med coaching – och skapa en onlinekurs!

Resultatet blev Social Brand Lab, en affärsmodell som helt förändrade min business.

Jag är så stolt över den här kursen, och så stolt över mitt samarbete med Amy. För jag VET vad Digital Course Academy kan göra för dig, bara du vågar erbjuda din kunskap och personlighet till världen!

Digital Course Academy

MINA TRE FAVORITLEKTIONER

Tre lektioner i DCA du har att se fram emot!

Social Validation Strategies

Innan du lanserar din kurs så måste du ju ta reda på om det faktiskt är något din publik vill ha! Och detta kan du med fördel göra i sociala medier, om din publik där är densamma som du tänker ska köpa din kurs (hoppas det!).

Det här går Amy igenom redan i andra modulen och lär dig tre sätt som du kan validera din kursidé via sociala medier.

The Art of Outlining Your Course

Modul tre är GULD! Här ska du nämligen mappa ut hela dina kurs – moduler, lektioner, videos och guider. Det här ett hästjobb men Amy hjälper dig igenom jobbet på ett lugnt och pedagogiskt sätt.

Det handlar inte om att kasta in allt du kan utan om att skapa ett kraftfullt ramverk som tar dina elever från A till Ö på kortast möjliga tid.

The Profitable Webinar Framework

Att sälja på webinar är läskigt. Men med det här ramverket kände jag mig SÅ trygg när jag skapade mitt första webinar. Här fick jag veta EXAKT vilken typ av slides jag skulle ha i presentationen, hur jag skulle lägga upp innehållet och hur i hela friden jag skulle gå över till säljdelen av webinaret. 

Med det här ramverket i ryggen kan du gå in i ditt första webinar med självförtroende för du vet att du har de allra bästa förutsättningarna för att lyckas!

Men du, vi gör det här ihop!

Köp DCA via mig och få gruppcoaching med mig på köpet!

Nu kommer jag erbjuda något jag aldrig erbjudit förut..

Om du köper Digital Course Academy via mig så får du 12 veckors gruppcoaching med mig på köpet! 

Det är lätt att man känner sig lite ensam och vilsen i hela det här kursskapandet och jag vill ju att du ska känna dig pepp och ta dig i mål med det här projektet!

Därför kommer jag att erbjuda en bonus som innebär zoom-samtal med ”mina” DCA-elever och tillsammans stöter vi och blöter de frågor och utmaningar som kommer längs vägen!

PLUS - MIN SIGNATURUTBILDNING SOCIAL BRAND LAB TILL REDUCERAT PRIS!

För att kunna sälja måste du ha ett personligt varumärke för din publik att knyta an till, därför får du min utbildning Social Brand Lab (värde 6 995 kr+moms) till HALVA PRISET om du går med innan årets slut. Bra va?!

(Registreringen till Social Brand Lab öppnar den 28 september igen!)

GRUPPCOACHING VIA ZOOM

12 veckors gruppcoaching där vi följer Digital Course Academys schema och diskuterar den aktuella modulen. 

GARANTERAD HOT SEAT VARJE MÅNAD

Minst en gång per månad garanteras du en ”hot seat”, alltså där du får prata om din process, din kurs och få feedback från dina kurskamrater på din utveckling.

PRIVAT FACEBOOKGRUPP

Du får tillgång till en svensk, privat Facebookgrupp för alla er som valt att gå DCA via mig. Där möter du andra i samma sits och har möjlighet att utbyta utmaningar och framgångar.

RABATT PÅ SOCIAL BRAND LAB

Om du ännu inte är elev i min egen signaturutbildning, Social Brand Lab, så har du möjlighet att ta del av utbildningen till halva priset under resten av 2020!

VILL DU HA DESSA BONUSAR?

De är endast tillgängliga om du köper Digital Course Academy via min superspeciella länk här nedan! 🤗

JAG VILL JOINA DIGITAL COURSE ACADEMY OCH FÅ DINA BONUSAR, LINDA!

Eller, är du inte säker om DCA är rätt för dig än?

Vill du veta mer om min erfarenhet, mina bonusar eller något annat? Dra iväg ett mail på hej@lindahornfeldt.se eller ett DM på Instagram (@lalinda) så ska vi se om jag kan reda ut frågetecknen du har!

SKICKA ETT DM TILL MIG PÅ INSTAGRAM
JAG ÄR STOLT PARTNER TILL AMY PORTERFIELD OCH DIGITAL COURSE ACADEMY

Det betyder att jag får en provision om du klickar på min länk och köper kursen. Då får du också mina bonusar! Definitionen av win-win, eller hur?! 

Håll kontakten!
”Yrke: Influencer”

Sveriges första renodlade bok om mediabranschens mest hypade yrke är här!

» Yrke: InfluencerBeställ min bok ”Yrke: Influencer” här!

Tips från Influencercoachen

Vad är en influencer egentligen? Hur blir man en och hur tjänar man pengar? Det är några av sakerna som jag pratar om i min YouTube-serie.

» Se alla avsnitt av “Tips från Influencercoachen” här

FÖLJ MIG I SOCIALA MEDIER