Vill du lära dig hur du tjänar pengar på din expertis med mig och min mentor Amy Porterfield?

Förändra din business med en onlinekurs!

Att skala sin affär handlar om att sluta jobba 1-till-1 och istället jobba 1-till-flera. Som till exempel konsult, coach eller influencer  kommer du aldrig kunna tjäna mer pengar än du kan sälja tid (eller antal följare). Och vi har alla bara 24 timmar om dygnet. Att skala sin affär handlar alltså om att sälja något du kan skapa en gång – men sälja tusentals gånger. Som en app, en e-bok – eller en onlinekurs.

Att skapa en onlinekurs förändrade hela min business och du har möjlighet att göra samma resa! Och då vill jag att du ska ha de bästa förutsättningarna och lära från mästaren – min mentor, Amy Porterfield!

LÅT MIG BERÄTTA OM AMY PORTERFIELD...

Så har Amys strategier förändrat hela min business – och mitt liv!

GRATIS MASTERCLASS – SKAPA OCH LANSERA EN DIGITAL KURS

I den här gratisföreläsningen får du lära dig hur du skapar och lanserar en lönsam onlinekurs från scratch och med den generar inkomst året runt!
Här är vad som väntar på dig på föreläsningen:

  • The 30-Minute Post-It Party Method för att kickstarta din onlinekurs – vare sig ditt mål är att komplettera dina nuvarande tjänster med en kurs eller att helt eliminera timarbetet som konsult – så kommer du kunna dra ut de där idéerna ur huvudet och få ner dem på papper.
  • Hur du hittar din 10% Edge – nej, du behöver inte vara en utbildad expert inom ditt område för att ha en framgångsrik kurs. Plus tre annorlunda sätt du kan lära ut!
  • De tre olika inspelningsnivåerna och hur du vet vilken som är bäst för dig (ja, det är lätt att överkomplicera skaparprocessen men ju enklare du gör det för dig, desto snabbare får du in pengar!)
  • Varför din maillista – även om den är liten – är den BÄSTA marknadsföringskanal när det kommer till att sälja in din kurs.
  • Hur bara EN kurs kan förändra din business och skapa enorm vinst med så lite som tre lanseringar (och varför du måste undvika tanken på att du behöver ett bibliotek på 10 kurser för att vara framgångsrik. Det behöver du inte (jag är beviset!))
Anmäl dig gratis här

ÄR EN ONLINEKURS NÅGOT FÖR DIG OCH DIN BUSINESS?

NÅGONSIN FUNDERAT PÅ ATT SKAPA EN ONLINEKURS?

Ladda ner The Ultimate Course Creation Starter Kit. I den blir du vägledd genom hur du ska komma fram till om en kurs kan vara något för dig!

LADDA NER HÄR
Amy Porterfield - Quiz

QUIZ: VILKEN SLAGS KURS ÄR RÄTT FÖR DIG?

Har du redan ett ämne klart för dig och funderar på vilken typ av kurs som passar dig bäst?  Starter, Spotlight eller kanske en Workshop Course?

TA QUIZET HÄR!

Vill du få fler tips om hur du lyckas som influencer?

Läs min blogg
Håll kontakten!
”Yrke: Influencer”

Sveriges första renodlade bok om mediabranschens mest hypade yrke är här!

» Yrke: InfluencerBeställ min bok ”Yrke: Influencer” här!

Tips från Influencercoachen

Vad är en influencer egentligen? Hur blir man en och hur tjänar man pengar? Det är några av sakerna som jag pratar om i min YouTube-serie.

» Se alla avsnitt av “Tips från Influencercoachen” här

FÖLJ MIG I SOCIALA MEDIER