Vill du lära dig hur du tjänar pengar på din expertis med mig och min mentor Amy Porterfield?

Förändra din business med en onlinekurs!

Att skala sin affär handlar om att sluta jobba 1-till-1 och istället jobba 1-till-flera. Som till exempel konsult, coach eller influencer  kommer du aldrig kunna tjäna mer pengar än du kan sälja tid (eller antal följare). Och vi har alla bara 24 timmar om dygnet. Att skala sin affär handlar alltså om att sälja något du kan skapa en gång – men sälja tusentals gånger. Som en app, en e-bok – eller en onlinekurs.

Att skapa en onlinekurs förändrade hela min business och du har möjlighet att göra samma resa! Och då vill jag att du ska ha de bästa förutsättningarna och lära från mästaren – min mentor, Amy Porterfield!

LÅT MIG BERÄTTA OM AMY PORTERFIELD...

Så har Amys strategier förändrat hela min business – och mitt liv!

GRATIS WEBINAR

DE TRE HEMLIGHETERNA TILL SUCCÉ MED DIN ONLINEKURS

I den här gratisföreläsningen online kommer Amy att svara på frågorna om hur du bygger, lanserar och får din digitala business att växa utan att anlita ett stort team, att konstant bli överväldigad eller att fastna i den gnagande frågan ”vad i hela friden gör jag härnäst?”.

REGISTRERA DIG GRATIS HÄR

ÄR EN ONLINEKURS NÅGOT FÖR DIG OCH DIN BUSINESS?

NÅGONSIN FUNDERAT PÅ ATT SKAPA EN ONLINEKURS?

Ladda ner The Ultimate Course Creation Starter Kit. I den blir du vägledd genom hur du ska komma fram till om en kurs kan vara något för dig!

LADDA NER HÄR
Vilken kurs ska du skapa?

QUIZ: VILKEN SLAGS KURS ÄR RÄTT FÖR DIG?

Har du redan ett ämne klart för dig och funderar på vilken typ av kurs som passar dig bäst?  Starter, Spotlight eller kanske en Workshop Course?

TA QUIZET HÄR!

Vill du få fler tips om hur du lyckas som influencer?

Läs min blogg
Håll kontakten!
”Yrke: Influencer”

Sveriges första renodlade bok om mediabranschens mest hypade yrke är här!

» Yrke: InfluencerBeställ min bok ”Yrke: Influencer” här!

Tips från Influencercoachen

Vad är en influencer egentligen? Hur blir man en och hur tjänar man pengar? Det är några av sakerna som jag pratar om i min YouTube-serie.

» Se alla avsnitt av “Tips från Influencercoachen” här

FÖLJ MIG I SOCIALA MEDIER