Jag heter Linda, jag är från Övik och jag gillar internet.

Vill du veta mer? Läs vidare!

Kontakta mig här

VEM ÄR DU DÅ, LINDA HÖRNFELDT?

Jag är en obotlig optimist, jag älskar känslor och alla årstider. Jag tror att allt går bara man vill tillräckligt mycket och är beredd att jobba hårt.

Jag heter alltså Linda Hörnfeldt och är en halvvuxen person med rötterna i Norrland som efter 17 år borta, varav 12 i Stockholm, flyttat tillbaka till Övik.. Här bor jag ute på landet med min katt Silver och min hund Leia.

2014 grundade jag Better Bloggers som 2016 blev Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers. Där är min vision att varje person som vill arbeta som influencer ska ha möjligheten att göra det. Jag vill göra influencer till ett erkänt yrke och därmed ge tusentals kreatörer en möjlighet att leva på det de älskar.

Jag har bloggat sedan 2001, till en början på engelska och sedan 2005 på vad som till slut blev lalinda.se. Jag tror bestämt att man kan kalla mig “bloggveteran”!

Jag tycker att vågskvalp är det bästa ljudet i världen och att skäggiga män är typ det hetaste som finns. Jag är besatt av New York och försöker åka dit så ofta jag kan, vilket blir alldeles för sällan. Jag har tagit i hand med Julia Roberts och kan dansa hambo.

Vad kan jag?

Från webbdesigner till entreprenör.

Mitt första riktiga jobb efter skolan var på McDonald’s. Efter det kom drömjobbet – som webbdesigner – ett jobb jag fick enbart på arbetsprover då jag var helt självlärd. 

Sedan dess har jag jobbat med bland annat de här företagen – antingen som anställd eller som konsult.

  • Efva Attling

  • Nordiska Kompaniet

  • Glitter

  • Medborgarskolan

Se hela mitt cv här

Vad kan jag hjälpa dig med?

Jag älskar att bygga relationer på internet och hjälpa människor våga mer.
VARUMÄRKESBYGGANDE

Jag hjälper kreatörer och influencers att bygga sitt varumärke och en publik online.

» Läs mer här

INFLUENCER MARKETING

Jag hjälper företag och marknadsförare att effektivt och medvetet arbeta med influencers som marknadsföringskanal.

» Läs mer här

FÖRELÄSNINGAR & KURSER

Jag föreläser och håller utbildningar och kurser kring influencer marketing och sociala medier.

» Läs mer om mina föreläsningar
» Läs mer om min halvdagskurs

Vill du jobba med mig?

Maila mig här
Håll kontakten!
”Yrke: Influencer”

Sveriges första renodlade bok om mediabranschens mest hypade yrke är här!

» Yrke: InfluencerBeställ min bok ”Yrke: Influencer” här!

Tips från Influencercoachen

Vad är en influencer egentligen? Hur blir man en och hur tjänar man pengar? Det är några av sakerna som jag pratar om i min YouTube-serie.

» Se alla avsnitt av “Tips från Influencercoachen” här

FÖLJ MIG I SOCIALA MEDIER