Privat coaching

Vill du ha en förändring?

Har du kommit till ett vägskäl och vet inte vilket håll du ska gå? Behöver du assistans med att reda ut strategi, fokus och kanalval? Eller vill du bara ha lite pepp och hjälp att vässa ditt säljerbjudande? Jag hjälper dig!

Få smarta tips och verktyg om hur du jobbar med ditt personliga varumärke
som en influencer! (samt insikter jag bara delar med mig via mail..)

Jag jobbar inte med spam. Jag skickar bara sånt som faktiskt är intressant och hjälpsamt.

Efter vårt samtal kände jag mig så stärkt och peppad, tack igen för samtalet! Utan dig hade jag nog fortfarande stått och stampat, inte vågat och inte vetat hur jag skulle göra.

Evelina Göransson – karinevelina.se

INFLUENCER COACHING STRATEGY SESSION

Coachingen är utformad för dig som är redo att investera i din digitala närvaro och ditt brand online. Sessionens mål är att ge dig konkreta tips och strategiska riktlinjer hur du ska gå vidare för att få ditt varumärke att växa.

1. FRÅGEFORMULÄR

Inledningsvis skickar jag dig ett formulär där du hjälper mig förstå vad du vill ha hjälp med, vilka dina mål är och var du är i din karriär.

2. INVENTERING

När jag fått ditt formulär går jag igenom dina sociala kanaler och antecknar saker jag anser kan förbättras. Dessa går vi igenom i nästa steg.

3. LIVE CHAT

Vi bokat ett möte över Skype och går igenom ditt formulär och mina anteckningar och lägger upp en strategi för dig och dina kanaler.

4. UPPFÖLJNING

Om du har några specifika frågor under månaden som följer efter vårt samtal så finns jag självklart tillgänglig för support. 

Din investering: 3990 kr

Jag har haft stor glädje av att bolla mitt jobb med Linda Hörnfeldt. Det är ett ensamjobb att blogga och det kan vara svårt att få konstruktiv feedback från vänner och kollegor inom andra branscher. Vår kontakt har gett mig råg i ryggen och stor inspiration för att utveckla mitt arbete vidare.

Sara Bäckmo – Skillnadens Trädgård

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium

JOHN DOE

Boka din coachingsession idag!

Kontakta mig här
Håll kontakten!
”Yrke: Influencer”

Sveriges första renodlade bok om mediabranschens mest hypade yrke är här!

» Yrke: InfluencerBeställ min bok ”Yrke: Influencer” här!

Tips från Influencercoachen

Vad är en influencer egentligen? Hur blir man en och hur tjänar man pengar? Det är några av sakerna som jag pratar om i min YouTube-serie.

» Se alla avsnitt av “Tips från Influencercoachen” här

FÖLJ MIG I SOCIALA MEDIER