Vill du jobba som influencer?

Då har du kommit rätt!

Jag har bloggat i 18 år, jobbat med PR och marknadsföring i drygt 10 och grundat Influencers of Sweden. Jag kan min grej – och den kan jag lära dig!

Få smarta tips och verktyg om hur du jobbar med ditt personliga varumärke
som en influencer! (samt insikter jag bara delar med mig via mail..)

Jag jobbar inte med spam. Jag skickar bara sånt som faktiskt är intressant och hjälpsamt.

GRATIS VIDEOSERIE

Är du redo att bygga en lönsam närvaro i sociala medier med både ett varumärke och en följarskara som du är stolt över?

LÄS MER
GRATISRESURSER

Djupgående artiklar och peppiga tips, samt min populära YouTube-serie, på min blogg hittar du resurser som inte kostar dig en spänn!

LÄS MER

”Yrke: Influencer”

Min första bok, en handbok för influencers!

Bloggare, Youtubers, poddare och instagrammare har blivit vår tids stora kändisar. Genom att bygga upp stora följarskaror i egna kanaler har de blivit entreprenörer med större räckvidd än många etablerade mediakanaler. Tiden då företag kunde erbjuda en schampoflaska i utbyte mot en instagrampost och där en goodiebag ansågs vara skälig ersättning för ett blogginlägg är sedan länge förbi. Att vara en influencer är nu ett yrke att ta på fullaste allvar. Men hur gör man egentligen för att lyckas och finns det fallgropar att undvika på vägen?

Lär dig allt från att bygga och vårda din målgrupp till att ta betalt för samarbeten samt nätverka och leverera rätt innehåll i tid. Genom intervjuer med influencers samt med handfasta råd lär hon dig allt du behöver veta för att lyckas med dina kanaler.

Köp boken här
Yrke: Influencer
Tips från Influencercoachen
YOUTUBESERIE!

Tips från Influencercoachen!

Vad är en influencer egentligen? Hur blir man en och hur tjänar man pengar? Det är några av sakerna som jag kommer prata om i min nya serie “Tips från Influencercoachen”!

Se senaste avsnittet här!
NYHETER

Instagram – vad är det som händer?

Den senaste månaden har frustrationen kring Instagram växt. I vårt flöde möts vi, istället för senaste nytt, av bilder som är flera dagar gamla, samtidigt som vi ser hur våra räckviddssiffror går ner. Ingenting är längre som vanligt. Men hur kan vi, istället för att klaga, bli mer offensiva i det här skedet? Hur tar vi tillbaka kontrollen över vårt instagramflöde?

Läs artikeln här

Vill du få fler tips om hur du lyckas som influencer?

Läs min blogg
Håll kontakten!
”Yrke: Influencer”

Sveriges första renodlade bok om mediabranschens mest hypade yrke är här!

» Yrke: InfluencerBeställ min bok ”Yrke: Influencer” här!

Tips från Influencercoachen

Vad är en influencer egentligen? Hur blir man en och hur tjänar man pengar? Det är några av sakerna som jag pratar om i min YouTube-serie.

» Se alla avsnitt av “Tips från Influencercoachen” här

FÖLJ MIG I SOCIALA MEDIER