PRIVAT COACHING

Vill du ha en förändring?

Har du kommit till ett vägskäl och vet inte vilket håll du ska gå? Behöver du assistans med att reda ut strategi, fokus och kanalval? Då kan privat coaching vara något för dig.

Jag hjälper dig som genomgått Social Brand Lab – eller redan har ett etablerat varumärke – att hitta vägen framåt i din business och i ditt varumärkesarbete. 

Jag har haft stor glädje av att bolla mitt jobb med Linda. Det är ett ensamjobb att blogga och det kan vara svårt att få konstruktiv feedback från vänner och kollegor inom andra branscher.

Vår kontakt har gett mig råg i ryggen och stor inspiration för att utveckla mitt arbete vidare.

Sara Bäckmo

influencer, författare

Att bli coachad av Linda är fantastiskt roligt, utmanande och tufft! Precis som det ska vara. Hon låter en inte komma undan med dåliga ursäkter och hon ser till att man håller sig på rätt bana.

Våra sessioner är fyllda med skratt varvat med allvar. Och efter samtalen är jag alltid fylld med ny energi och fokus. Jag är oerhört tacksam att Linda ville coacha mig! Hon har haft avgörande betydelse för min karriär som influencer.

Hanna Bergwall

Opinionsbildare, skribent

Praktiska detaljer

Jag erbjuder coaching i paket som inledningsvis består av tre sessioner som minimum. 

NÄR? En coachingsession är 45 minuter lång och förslagsvis äger de rum varannan vecka. Detta kan revideras efter behov.

VAR? Coachingen sker över Zoom.

HUR? Individuella samtal samt uppgifter mellan våra möten.

PRIS? Coachingpaketet (3 sessioner) kostar 6000 kr ex moms som betalas i förväg i samband med bokning av din första session.